Έπιπλα Σταυρίδης στην Τρίπολη

1936 O Σταύρος Σταυρίδης, ανοίγει το πρώτο κατάστημα με προϊόντα ύπνου, στην Τρίπολη, στην οδό Κύπρου.

1968 Οι δύο γιοί του Σταύρου, ο Διαμαντής και ο Τάκης, αναλαμβάνουν να συνεχίσουν το επάγγελμα του πατέρα τους και να επεκτείνουν την επιχείρηση, ανοίγοντας ένα δεύτερο κατάστημα με έπιπλα στην Τρίπολη στην οδό Γεωργίου Α’.

1974 Η επιχείρηση μεγαλώνει και μεταφέρεται σε νέο μεγαλύτερο κατάστημα, στον ίδιο δρόμο. Αρχίζει η συνεργασία με μεγάλες επώνυμες εταιρείες και λανσάρονται στην αγορά μοναδικά έπιπλα με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή αισθητική, σύγχρονη λειτουργικότητα και άριστη κατασκευή.

1980 Οι αδελφοί Σταυρίδη δημιουργούν τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Σε ιδιόκτητη έκταση 1.000 τμ, στο 4ο χλμ της εθνικής οδού Τρίπολης – Άργους, στεγάζονται τα γραφεία, τα εργαστήρια και ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος που αναδεικνύει τα μοναδικά έπιπλα και αντικείμενα τέχνης της συλλογής μας. Εγκαινιάζουμε μόνιμη συνεργασία με ιταλικούς και ισπανικούς οίκους και εισάγουμε επιλεγμένα έπιπλα και φωτιστικά. Επιπλέον, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα της διακόσμησης, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική συλλογή από αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής.

2007 Οι αδελφοί Σταυρίδη συνταξιοδοτούνται και την επιχείρηση αναλαμβάνουν να συνεχίσουν τα παιδιά του Τάκη, Ματίνα και Μάριος. Η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή πορεία της μέχρι και σήμερα στοχεύοντας στη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με εκτίμηση, Δ. & Τ. Σταυρίδης